HíREK, AKTUALITáSOK
AKCIóK, ESEMéNYEK

Sajnálom, honlapunk ezen része jelenleg feltöltés alatt áll, kérjük látogasson vissza később.


Telefon: +36 (52) 536-536

Fax: +36 (52) 500-323

Levélcím: H - 4031 Debrecen, Böszörményi út 218/C.

E-mail: Írjon nekünk!


Kapcsolódó anyagok:

Nagyterem

A földszinten található nagyterem befogadóképessége: 150 – 350 fő, amelyhez tartozó, zöld környezetben levő grillterasz további számos lehetőséget kínál elképzeléseik megvalósításához.
A terem tervezésénél és kialakításánál arra törekedtünk, hogy a Rendezvényház földszinti nagyterme kiváló helyszín lehessen konferenciák, esküvők, termékbemutatók, családos napok, bálok, évadzáró rendezvények és céges évfordulók lebonyolítására egyaránt.

A zöld környezetre néző terasz teljes területe: 600 m2, amely igény szerint, rosszidő esetén akár teljes területe sátorozható. Cégünk minden alkalommal, minősített sátort használ a bővítés céljából, megőrizvén ezzel az igényesen kialakított környezetet. Esküvők alkalmával lehetőség van kihelyezett polgári szertartás megtartására továbbá igény szerint a teraszon látványkonyhát alakítunk ki, ahol az éjféli menüt készítjük el.

 

Kreatív csapat dolgozik minden egyes alkalommal azon, hogy az Önök igényeinek, és rendezvényük stílusához megfelelően rendezzük be-, valamint dekoráljuk a helységet. Ezzel kívánjuk lehetővé tenni, hogy ebben a felgyorsult világban, kiszakadván a hétköznapok egyhangúságából visszavarázsolhassuk Önöket a ’60-as ’70-es évekbe, vagy a vadnyugat hőskorának színes forgatagába esetleg egy estére a lovagkorba.
Ennek megfelelően ajánljuk tájjellegű ételspecialitásainkat valamint gasztronómiai szolgáltatásainkat, amelyek lehetővé teszik igény szerint a disznótor teljes körű lebonyolítását, továbbá a búbos kemencében rejlő sokoldalú lehetőségek színes palettáját.
Az épület egész területén kialakított korszerű technikai felszerelés teszi lehetővé a konferenciákhoz elengedhetetlen kellékeket, úgy, mint: videokonferencia, modern hang- és fénytechnika, projektor, kivetítő, kiépített wifi rendszer.

 


KATALÓGUSOK
LETÖLTHETŐ KATALÓGUSAINK
PARTNEREINK
KIEMELT PARTNEREINK
 • Főnix Rendezvényszervező Kht.
  Főnix Rendezvényszervező Kht.
 • Corpus Fitness
  Corpus Fitness
 • Héliker Rt.
  Héliker Rt.
 • HUNÉP Zrt.
  HUNÉP Zrt.
 • V&M
  V&M

 • Club Service Kft.
  Club Service Kft.
Nemzeti Fejlesztési Ügynökség Új Magyarország FEJLESZTÉSI TERV Magyar Gazdaságfejlesztési Központ