HíREK, AKTUALITáSOK
AKCIóK, ESEMéNYEK

Sajnálom, honlapunk ezen része jelenleg feltöltés alatt áll, kérjük látogasson vissza később.


Telefon: +36 (52) 536-536

Fax: +36 (52) 500-323

Levélcím: H - 4031 Debrecen, Böszörményi út 218/C.

E-mail: Írjon nekünk!


ÁSZ Rendezvényház

Az impozáns, új építésű ÁSZ Rendezvényház, átadására 2008. márciusában került sor. Debrecenben a kertvárosban található, az M3-as autópálya északi kivezetőjénél. Esküvők, találkozók, konferenciák, termékbemutatók, céges- és magán összejövetelek ideális helyszíne a több mint 1 500 m2 alapterületű, elegáns, kétszintes Rendezvényház, ahol a rendezvények teljes körű előkészítését és lebonyolítását magasan képzett, összeszokott, kreatív szakmai csapat végzi.

A rendezvényház tervezésénél különös figyelmet szenteltünk olyan helyszínek kialakítására is, amelyek lehetővé teszik egyedi elképzelések megvalósítását, így a nagyteremhez tartozó – igény szerint sátorozható és fűthető - hatalmas terasz kiváló helyszínt biztosít disznótorhoz, vagy grill estekhez, melyeken vendégeink gasztronómiai látványosságokban is részesülhetnek.

A rendezvényekhez saját személyzetet, eszközparkot és önálló, európai színvonalú, minősített konyhai hátteret biztosítunk, mindezt több mint 15 éves, vendéglátásban eltöltött évek tapasztalataira alapozva.

A Rendezvényház kiváló helyszínül szolgál esküvőknek, konferenciáknak, előadásoknak, elnökségi üléseknek, továbbképzéseknek, baráti összejöveteleknek, banketteknek, céges buliknak, céges rendezvényeknek mind az üzleti világban, mind pedig keresztelő-, ballagás, vagy diplomaosztó alkalmával összegyűlő családi ebédek alkalmára a hét bármelyik napján.

A Rendezvényház megnyitása óta számos debreceni cég valamint szervezet rendezvényeinek adtunk helyet, és elképzeléseit valósítottuk meg. Továbbá a 2008-as éveben 32 ifjú pár menyegzőjét tehettük felejthetetlenné a házban.

A ház kialakítása során egyediségre törekedtünk, és legfőbb célunk, hogy az ÁSZ Rendezvényház meghatározója legyen a régió kulturális, üzleti és kereskedelmi életének.

„ÁSZ Rendezvényház……az ideális helyszín”

Tekintse meg az ÁSZ Rendezvényház kiadványát!


KATALÓGUSOK
LETÖLTHETŐ KATALÓGUSAINK
PARTNEREINK
KIEMELT PARTNEREINK
 • HUNÉP Zrt.
  HUNÉP Zrt.
 • V&M
  V&M
 • Héliker Rt.
  Héliker Rt.

 • Főnix Rendezvényszervező Kht.
  Főnix Rendezvényszervező Kht.
 • Corpus Fitness
  Corpus Fitness
 • Club Service Kft.
  Club Service Kft.
Nemzeti Fejlesztési Ügynökség Új Magyarország FEJLESZTÉSI TERV Magyar Gazdaságfejlesztési Központ